Historier fra livet  

Historier fra livet

Her handler det om at mødes med ligesindede for at sanse verden og genopdage andre sider af sig selv gennem at skrive og fortælle historier fra ens eget liv.

”Historier fra livet” – et skrivekursus.

Du behøver ikke være god til at skrive, bare du har lyst til at lege og gå på opdagelse i sproget. Ingen skal læse det, du skriver, og du deler kun det, du har lyst til. 

I undervisningen vil der indgå musik, billeder og uddrag af litterære tekster, som sætter lys på det emne, man arbejder med. Emnerne er almenmenneskelige temaer, som alle har oplevet, for eksempel barndom, relationer, tab, steder og ’hvor er jeg nu?’ Der kan også være små meditationer, som får en til at slappe af og huske bedre. Det handler om at mødes med ligesindede for at sanse verden og genopdage andre sider af sig selv gennem at skrive og fortælle historier fra ens eget liv.

Underviser: Roberta Montanari, uddannet journalist og terapeut, og er indehaver af Bio-Salon

Første gang: 11. februar 2020

Sidste gang: 9. juni 2020

Tidspunkt: tirsdage kl. 13.00 til 15.30 

Pris: 200 kr.

Sted: N.A.B.O. Center, Portugalsgade 10, 23 København S

Antal deltager: 5-8 personer i et trygt og fortroligt rum.

Underviseren Roberta, fortæller om forløbet ”Når man fortæller om sit liv og lytter til andres historier, sker der en spejling, som er med til at knytte bånd og fællesskab. Man finder ud af, at alle har oplevet sejre og nederlag, sorg og glæde, og at man er ok, som man er.” For mere info: Ring til Roberta Montanari på tlf. 3035 7279 eller skriv til roberta@biosalon.dk Se mere pån.dk Se mere på https://www.biosalon.dk/ 

For tilmelding: Kontakt N.A.B.O. Center på tlf. 3036 8070