Projekter styret af frivillige

Projekter styret af frivillige

På NABO center har vi flere tilbud der varetages af frivillige.

Kunne du tænke dig at blive en del af vores frivillig team, kan du rette henvendelse til lederen af NABO, Betina Sandberg eller kontakte WeShelter.

Netværksvenner

Netværksvenner er en en-til-en relation imellem mellem frivillige og dig som bruger. Formålet er at bygge bro til flere fællesskaber. Netværksvenner får tilbudt billetter til aktiviteter, så I sammen kan få fælles oplevelser.

Økonomirådgivning

De frivillige økonomirådgivere hjælper brugerne med at skabe overblik over økonomi og gæld. Og hjælper med at indgå gode og realistiske afbetalingsaftaler, samt hjælper med at brugerne med at få pengene til at række. Økonomirådgivningen er uvildig og kæmper for brugerens rettigheder. De kommer hver torsdag og man skal bestille tid på NABO.

Madfællesskaber

I vores madklub laver en gruppe frivillige mad samen med interesserede brugere. Alt laves i fællesskab, lige fra opskrift til opvask. Vores madklub kommer fast hver tirsdag og man skal komme senest kl. 16 samme dag og melde sig til.

Massage

Massageordningen sigter efter at udvikle brugernes kropsbevidsthed gennem positiv berøring og at man kan få en pause fra en problemfyldt hverdag. Massagen tilbydes hver mandag og man skal komme og melde sig til.